Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών ΚATΕΡΙΝΑ ΜΠΙΤΖΙΟΥ στα Χανιά, είναι ένας άκρως εξειδικευμένος και επαγγελματικός οργανισμός αφιερωμένος στην αποκάλυψη της αλήθειας σε μια ποικιλία σύνθετων υποθέσεων. Με μια εκτεταμένη ομάδα έμπειρων ιδιωτικών ερευνητών – ντέτεκτιβ και ειδικών, αυτή η υπηρεσία χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και εξελιγμένες τεχνικές έρευνας για να παρέχει στους πελάτες ακριβείς και ολοκληρωμένες πληροφορίες που μπορούν να ενημερώσουν για νομικές διαδικασίες ή προσωπικές αποφάσεις. Είτε ασχολούνται με ποινικές έρευνες, υποθέσεις αγνοουμένων, εταιρική απάτη ή άλλα είδη ευαίσθητων θεμάτων, οι ντετέκτιβ σε αυτό το πρακτορείο προσεγγίζουν κάθε υπόθεση με τη μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια και επαγγελματισμό. Οι πελάτες μπορούν να βασίζονται στη διακριτικότητα, την ακεραιότητα και τη δέσμευσή τους για την παροχή αποτελεσμάτων που υπερβαίνουν τις προσδοκίες. Τελικά, αναθέτοντας τις ανάγκες της έρευνάς σας σε αυτήν την αξιόπιστη εταιρεία, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα συμφέροντά σας θα προστατευθούν και οι ερωτήσεις σας θα απαντηθούν με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Η τιμή για τις υπηρεσίες ντετέκτιβ στα Χανιά εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της υπόθεσης και τον αριθμό των ντετεκτιβς που πρέπει να απασχοληθούν.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε:

Συζυγική Απιστία, Προγαμιαίες Έρευνες, Εντοπισμός Εξαφανισμένων Προσώπων, Εντοπισμός σε Ηλεκτρονική Παρενόχληση, Έλεγχος Απορρήτου Τηλεπικοινωνιών, Έλεγχος Τηλεφωνικών Συνδιαλέξεων, Επιτήρηση Προσώπων, Προστασία Προσώπων και Χώρων, Μέτρα Προστασίας Επικοινωνιών, Έλεγχος Ιστορικού Υπαλλήλου, Ανίχνευση Διαρροής Πληροφοριών, Βιομηχανικές Έρευνες, Εντοπισμός Δικαστικών Στοιχείων, Έλεγχος Προσωπικού – Συνεργατών, Έρευνα για Ηλεκτρονικές Απάτες, Συνοδεία Χρηματαποστολών, Έλεγχος Τηλεφωνικών Συνδιαλέξεων, Ασφαλιστικές Απάτες, Ανάκτηση Χρεών – Εύρεση Οφειλετών