Το  Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών ΚATΕΡΙΝΑ ΜΠΙΤΖΙΟΥ που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών έρευνας τόσο για προσωπικούς όσο και για εταιρικούς πελάτες. Το γραφείο στελεχώνεται από έμπειρους ιδιωτικούς ερευνητές – ντετέκτιβ που είναι εξοπλισμένοι με την πιο πρόσφατη τεχνολογία και τεχνικές έρευνας για τη συλλογή στοιχείων και την αποκάλυψη σημαντικών πληροφοριών για τους πελάτες μας. Η τεχνογνωσία μας περιλαμβάνει τη διερεύνηση απάτης, κλοπής, απιστίας, υποθέσεων αγνοουμένων και εταιρικής κατασκοπείας μεταξύ άλλων. Λειτουργούμε διακριτικά και διατηρούμε το απόρρητο ανά πάσα στιγμή για να προστατεύσουμε τη φήμη και το απόρρητο των πελατών μας. Η αφοσίωση του γραφείου στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών έχει κερδίσει μια ισχυρή φήμη στον κλάδο σε όλη την περιοχή. Με τη δέσμευσή μας στην αριστεία, τα εργαλεία αιχμής και τον επαγγελματισμό, προσφέρουμε μια αξιόπιστη λύση για όποιον αναζητά ολοκληρωμένες υπηρεσίες έρευνας στην Αλεξανδρούπολη.

Οι τιμές για υπηρεσίες ντετέκτιβ στην Αλεξανδρούπολη μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις ώρες εργασίας και την εξειδίκευση του ερευνητή που εργάζεται στην υπόθεσή σας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε:

Συζυγική Απιστία, Προγαμιαίες Έρευνες, Εντοπισμός Εξαφανισμένων Προσώπων, Εντοπισμός σε Ηλεκτρονική Παρενόχληση, Έλεγχος Απορρήτου Τηλεπικοινωνιών, Έλεγχος Τηλεφωνικών Συνδιαλέξεων, Επιτήρηση Προσώπων, Προστασία Προσώπων και Χώρων, Μέτρα Προστασίας Επικοινωνιών, Έλεγχος Ιστορικού Υπαλλήλου, Ανίχνευση Διαρροής Πληροφοριών, Βιομηχανικές Έρευνες, Εντοπισμός Δικαστικών Στοιχείων, Έλεγχος Προσωπικού – Συνεργατών, Έρευνα για Ηλεκτρονικές Απάτες, Συνοδεία Χρηματαποστολών, Έλεγχος Τηλεφωνικών Συνδιαλέξεων, Ασφαλιστικές Απάτες, Ανάκτηση Χρεών – Εύρεση Οφειλετών