ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συνοδεία Χρηματαποστολών

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Το φαινόμενο των χρεοφειλετών που ξαφνικά εξαφανίζοταν, πάντα απασχολούσε ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, πόσο μάλλον στις μέρες μας που η οικονομική δυσχέρεια τη εποχής δυσκολεύει όλο και περισσότερους ιδιώτες ή επιχειρήσεις να τακτοποιήσουν τα χρέη τους. Έτσι, όλο και περισσότεροι οφειλέτες εξαφανίζονται, με αποτέλεσμα πολλοί επιχειρηματίες να μην μπορούν καν να τους εντοπίσουν προκειμένου να απαιτήσουν την εξόφληση των χρεών τους.

Προκειμένου λοιπόν να μπορέσουν οι διάφοροι επιχειρηματίες να εντοπίσουν τους οφειλέτες τους και να ακολουθήσουν στη συνέχεια τη νόμιμη οδό για την τακτοποίηση των οφειλών, απευθύνονται σε κάποιον έμπειρο ιδιωτικό ερευνητή – ντέτεκτιβ.

Στο γραφείο της ιδιωτικού ερευνητή – ντέτεκτιβ ΚATΕΡΙΝΑ ΜΠΙΤΖΙΟΥ διαθέτουμε 33 χρόνια εμπειρία πάνω σε τέτοια θέματα και συνεργαζόμαστε με ένα παγκόσμιο δίκτυο εντοπισμού προσώπων, ώστε να είμαστε σε θέση να ανακαλύψουμε στο συντομότερο δυνατό διάστημα, πού βρίσκονται οι εκάστοτε χρεοφειλέτες. Κινούμαστε πάντοτε εντός του θεσπισμένου νομικού πλαισίου, ενώ αφού εντοπίσουμε τους οφειλέτες σας, σάς παρέχουμε μία πλήρη εικόνα της οικονομικής του κατάστασης και του περιουσιακού τους υποβαθρου, ώστε να μπορέσετε ευκολότερα να διεκδικήσετε και να ανακτήσετε τα ποσά που σας οφείλουν.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ!