ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έλεγχος Προσωπικού – Συνεργατών

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Συχνά στο γραφείο μας προσέρχονται επιχειρηματίες που ανησυχούν για την ακεραιότητα και την ασφάλεια των επιχειρήσεών τους λόγω δυσμενών συμπεριφορών εκ μέρους του προσωπικού ή των στενών συνεργατών. Δεδομένης της πρόσβασης που έχουν σε ευαίσθητες πληροφορίες, πολλές φορές τα άτομα αυτά μπορεί να εμπλέκονται σε αθέμιτες ενέργειες που βλάπτουν την επιχείρηση.

Αναφορικά με περιπτώσεις όπως συχνές απουσίες, υπαλλήλων που διατηρούν δεύτερες δραστηριότητες, πλασματικές δαπάνες, ή κλοπές εταιρικής περιουσίας, οι συνέπειες μπορεί να είναι βαρύτατες τόσο για την οικονομική ευρωστία όσο και για το ηθικό του υπόλοιπου προσωπικού.

Με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει κατά τα 33 χρόνια λειτουργίας μας, αναλαμβάνουμε να διαλευκάνουμε τέτοιες υποθέσεις με διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνικές και εξοπλισμό για να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος, συλλέγοντας αδιάσειστα στοιχεία που μπορούν να στηρίξουν την υπόθεσή σας σε πιθανή δικαστική διαμάχη, επιστρέφοντας την ηρεμία και την ασφάλεια στο εργασιακό σας περιβάλλον.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ!