ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εντοπισμός Δικαστικών Στοιχείων

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Συχνά, επιχειρηματίες προσέρχονται στο γραφείο μας αναζητώντας βοήθεια για να προετοιμάσουν μία δικαστική διαμάχη, με σκοπό την εξασφάλιση ή αποκατάσταση των εταιρικών τους συμφερόντων. Αρκετοί από αυτούς είχαν στηρίξει τις υποθέσεις τους σε μαρτυρίες συνεργατών ή υπαλλήλων, που στην πορεία εξαιτίας της χρονοβόρας δικαστικής διαδικασίας είτε απομακρύνθηκαν είτε άλλαξαν γνώμη.

Κάποιοι άλλοι δεν είχαν στην κατοχή τους κανένα στοιχείο ή ανακάλυψαν ότι αυτά που είχαν δεν ήταν επαρκή για να σταθούν ενώπιον δικαστηρίου.

Ένας επαγγελματίας ιδιωτικός ερευνητής, όπως εμείς, έχει τα μέσα και την εμπειρία να συλλέξει αποδείξεις που είναι νόμιμες και αποδεικτικά ισχυρές, όπως φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικά ντοκουμέντα, και έγγραφα. Αναλύουμε την υπόθεσή σας διεξοδικά και προσεκτικά, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες.

Με την τριαντατριάχρονη πείρα μας, έχουμε βοηθήσει πολλούς επιχειρηματίες να αντιμετωπίσουν δικαστικές διαμάχες επιτυχώς, συγκεντρώνοντας το απαραίτητο σύνολο στοιχείων στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία και έχουμε εξαιρετική γνώση της νομοθεσίας, εξασφαλίζοντας στοιχεία με ισχυρή νομική βάση που θα υποστηρίξουν αξιόπιστα την υπόθεσή σας.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ!