ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προγαμιαίες Έρευνες

ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Στις μέρες μας, η διάδοση του ίντερνετ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει επιτρέψει την αύξηση των γνωριμιών, ακόμη και μεταξύ ατόμων που δεν έχουν κανένα κοινό γνωστό και υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαν καταφέρει να συναντηθούν ποτέ.

Όσο συναρπαστικό και αν φαίνεται αυτό, σίγουρα υποκρύπτει κινδύνους, αφού επιτρέπει στον οποιονδήποτε να παρουσιάσει το προφίλ που επιθυμεί. Και ενώ είναι ευχή όλων η νέα σας γνωριμία να είναι ειλικρινής και η έκβασή της η πλέον ευτυχής, δεν λείπουν οι περιπτώσεις που η προσέγγιση είναι προσχεδιασμένη και αποβλέπει στην κοινωνική και οικονομική εκμετάλλευσή σας.

Πριν, λοιπόν, αποφασίσετε να προβείτε στην οποιαδήποτε δέσμευση με κάποιο άτομο που γνωρίσατε τυχαία, είτε πρόκειται για μία γνωριμία μέσω ίντερνετ, είτε για μία τυχαία γνωριμία στο δρόμο, είναι συνετό να απευθυνθείτε σε κάποιον ιδιωτικό ερευνητή – ντέτεκτιβ και να του αναθέσετε μία προγαμιαία έρευνα.

Ένας πεπειραμένος ιδιωτικός ερευνητής – ντέτεκτιβ, αφού ολοκληρώσει έναν πλήρη έλεγχο του ιστορικού του προσώπου που σας ενδιαφέρει, και αφού ελέγξει όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ενημερώσει σχετικά με:

  • Το οικονομικό/ περιουσιακό του υπόβαθρο
  • Προηγούμενους γάμους
  • Εξαρτώμενα μέλη
  • Πληροφορίες σχετικές με τις μετακινήσεις του
  • Την ύπαρξη τρίτων προσώπων

Αδιαμφισβήτητα, όταν βρίσκεστε ένα βήμα πριν τον γάμο, όλα φαντάζουν ιδανικά και το τελευταίο που θα σκεφτόσασταν είναι η προσφυγή σε έναν ιδιωτικό ερευνητή – ντέτεκτιβ. Ειδικά όμως σε περιπτώσεις ατόμων που εμφανίστηκαν ξαφνικά στη ζωή σας και κανένας δεν μπορεί με σιγουριά να σας δώσει πληροφορίες για το παρελθόν τους, ή απλώς για ανεξήγητους λόγους ενίοτε σας προκαλούν υποψίες, μία προγαμιαία έρευνα θα σας γλιτώσει από δυσάρεστες καταστάσεις και μακροχρόνιες δικαστικές διαμάχες.

Το γραφείο μας διαθέτει την πείρα, τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε με λεπτούς χειρισμούς να είμαστε σε θέση να συλλέξουμε τα απαραίτητα στοιχεία που είτε θα επιβεβαιώσουν το προφίλ, είτε θα αποκαλύψουν την αλήθεια σχετικά με το έτερόν σας ήμισυ και θα σας επιτρέψουν να διώξετε κάθε υποψία και να καταλήξετε στην ορθή απόφαση.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ!