ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έλεγχος Ιστορικού Υπαλλήλου

ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

Η πρόσληψη ενός νέου υπαλλήλου σε κεντρική θέση της επιχείρησης απαιτεί μεγάλη προσοχή, ειδικά σε εποχές οικονομικής αβεβαιότητας. Είναι ουσιαστικό να εξασφαλίσετε ότι ο νέος σας υπάλληλος είναι αξιόπιστος και ανταποκρίνεται πλήρως στις δεξιότητες που δηλώνει.

Βασικοί έλεγχοι πρέπει να περιλαμβάνουν την επιβεβαίωση των προσόντων του, των πιστοποιητικών του, καθώς και την ακρίβεια της πείρας που έχει καταχωρίσει στο βιογραφικό του. Επίσης, είναι σημαντικό να διερευνηθεί το παρελθόν του για τυχόν εμπλοκή σε εγκλήματα, ιδιαίτερα οικονομικής φύσεως ή άλλες αξιόποινες πράξεις.

Είναι επίσης θεμελιώδες να εξακριβώσετε τις προηγούμενες απασχολήσεις του, ειδικά αν έχει εργαστεί για ανταγωνιστές ή σε σχετικούς τομείς που θα μπορούσαν να εγείρουν ανησυχίες για βιομηχανική κατασκοπεία.

Αν και τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού είναι υπεύθυνα για τέτοιους ελέγχους, η εμπειρία και οι δυνατότητες τους μπορεί να μην είναι επαρκείς για μια εμβαθυντική έρευνα.

Γι’ αυτό τον λόγο, συνιστάται η συνεργασία με έναν εξειδικευμένο ιδιωτικό ερευνητή – ντέτεκτιβ, ο οποίος διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία και δίκτυα για να προβεί σε μια πλήρη και νόμιμη έρευνα.

Στο γραφείο μας, με πολυετή εμπειρία και προηγμένα τεχνικά

μέσα, είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε αυτούς τους ελέγχους γρήγορα και αποτελεσματικά, παρέχοντάς σας τα απαραίτητα δεδομένα για να λάβετε τις σωστές αποφάσεις για την πρόσληψη.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ!