Το  Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών ΚATΕΡΙΝΑ ΜΠΙΤΖΙΟΥ, είναι ένα επαγγελματικό και άκρως σεβαστό γραφείο ιδιωτικών ερευνών – ντέτεκτιβ που βρίσκεται στην πόλη των Ιωαννίνων στην Ελλάδα. Με επικεφαλής μια ομάδα έμπειρων ιδιωτικών ερευνητών – ντετέκτιβ με εκτεταμένο υπόβαθρο στην επιβολή του νόμου και στο ερευνητικό έργο, αυτή η υπηρεσία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους πελάτες της, όπως παρακολούθηση, έλεγχοι ιστορικού, εταιρικές έρευνες, ανίχνευση απάτης και πολλά άλλα. Με έμφαση στην παροχή ακριβών και αξιόπιστων αποτελεσμάτων με τον πιο διακριτικό και αποτελεσματικό τρόπο, το  Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών ΚATΕΡΙΝΑ ΜΠΙΤΖΙΟΥ έχει κερδίσει εξαιρετική φήμη τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες ιδιωτικών ερευνών στην Ελλάδα. Οι πελάτες μπορούν να εμπιστεύονται ότι αυτή η αφοσιωμένη και ταλαντούχα ομάδα ειδικών θα χειριστεί τις υποθέσεις τους με τον μέγιστο επαγγελματισμό, διακριτικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Οι τιμές για τις υπηρεσίες ενός ντετέκτιβ στα Ιωάννινα εξαρτώνται από τον αριθμό των ωρών εργασίας που απαιτούνται για την επίλυση της υπόθεσης σας και το κόστος του απαραίτητου εξοπλισμού.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε:

Συζυγική Απιστία, Προγαμιαίες Έρευνες, Εντοπισμός Εξαφανισμένων Προσώπων, Εντοπισμός σε Ηλεκτρονική Παρενόχληση, Έλεγχος Απορρήτου Τηλεπικοινωνιών, Έλεγχος Τηλεφωνικών Συνδιαλέξεων, Επιτήρηση Προσώπων, Προστασία Προσώπων και Χώρων, Μέτρα Προστασίας Επικοινωνιών, Έλεγχος Ιστορικού Υπαλλήλου, Ανίχνευση Διαρροής Πληροφοριών, Βιομηχανικές Έρευνες, Εντοπισμός Δικαστικών Στοιχείων, Έλεγχος Προσωπικού – Συνεργατών, Έρευνα για Ηλεκτρονικές Απάτες, Συνοδεία Χρηματαποστολών, Έλεγχος Τηλεφωνικών Συνδιαλέξεων, Ασφαλιστικές Απάτες, Ανάκτηση Χρεών – Εύρεση Οφειλετών