ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εντοπισμός Εξαφανισμένων Προσώπων

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Η υπηρεσία εντοπισμού εξαφανισμένων ατόμων είναι μια από τις πιο συχνές ενέργειες που αναλαμβάνει ένας ιδιωτικός ερευνητής – ντετέκτιβ. Η δραστηριότητά μας καλύπτει τον εντοπισμό από ανήλικους έως ενήλικες, είτε έχουν εξαφανιστεί εθελοντικά είτε όχι, και επεκτείνεται στην αναζήτηση μαρτύρων, οφειλετών, γονέων, άλλων συγγενών και πρώην συντρόφων.

Συχνά, οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έχουν τους απαραίτητους πόρους για να πραγματοποιήσουν τέτοιες ερευνες, καταλήγοντας να μην αναλαμβάνουν ή να εγκαταλείπουν γρήγορα τις υποθέσεις. Για αυτό, πολλοί προσφεύγουν σε ιδιωτικούς ερευνητές για αποτελεσματική και επιμελή διερεύνηση.

Στο γραφείο μας, διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία, τεχνογνωσία και μέσα για να αντιμετωπίζουμε επιτυχώς ακόμα και τις πιο δύσκολες υποθέσεις εξαφανίσεων. Έχουμε διεξάγει ερευνες για εξαφανίσεις παιδιών, εφήβων, συντρόφων, επιχειρηματιών, και οφειλετών, επιτυγχάνοντας θετικά αποτελέσματα όπου αυτό ήταν εφικτό.

Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στον εντοπισμό αγνοουμένων, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, και τη συνεργασία με ένα παγκόσμιο δίκτυο για την εντοπισμό και παρακολούθηση εξαφανισμένων προσώπων, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ!