Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών ΚATΕΡΙΝΑ ΜΠΙΤΖΙΟΥ που βρίσκεται στο Αγρίνιο, είναι μια εταιρεία ιδιωτικών ερευνών με μεγάλη εκτίμηση που προσφέρει στους πελάτες της μια σειρά από επαγγελματικές και διακριτικές υπηρεσίες. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα, η ομάδα μας αποτελείται από ειδικευμένους ερευνητές που χρησιμοποιούν τεχνικές αιχμής για τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων υψηλής ποιότητας. Ο οργανισμός ειδικεύεται σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών συζύγων, των εταιρικών ερευνών και των ερευνών απάτης. Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών ΚATΕΡΙΝΑ ΜΠΙΤΖΙΟΥ κατανοεί τη σημασία του απορρήτου και της εμπιστευτικότητας όταν πρόκειται για προσωπικά ή νομικά ζητήματα. Ως εκ τούτου, συνεργάζονται στενά με τους πελάτες τους σε όλη τη διαδικασία έρευνας για να διασφαλίσουν ότι οι ανησυχίες τους αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά. Η δέσμευσή μας να παρέχουμε ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες τους έχει κερδίσει τη φήμη ως μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες ιδιωτικών ερευνών στην Ελλάδα.

Η τιμή για τις υπηρεσίες ντετέκτιβ στο Αγρίνιο εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της υπόθεσης και τον αριθμό των ντετεκτιβς που πρέπει να απασχοληθούν.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε:

Συζυγική ΑπιστίαΠρογαμιαίες ΈρευνεςΕντοπισμός Εξαφανισμένων ΠροσώπωνΕντοπισμός σε Ηλεκτρονική ΠαρενόχλησηΈλεγχος Απορρήτου ΤηλεπικοινωνιώνΈλεγχος Τηλεφωνικών ΣυνδιαλέξεωνΕπιτήρηση ΠροσώπωνΠροστασία Προσώπων και ΧώρωνΜέτρα Προστασίας ΕπικοινωνιώνΈλεγχος Ιστορικού ΥπαλλήλουΑνίχνευση Διαρροής ΠληροφοριώνΒιομηχανικές ΈρευνεςΕντοπισμός Δικαστικών ΣτοιχείωνΈλεγχος Προσωπικού – ΣυνεργατώνΈρευνα για Ηλεκτρονικές ΑπάτεςΣυνοδεία Χρηματαποστολών, Έλεγχος Τηλεφωνικών ΣυνδιαλέξεωνΑσφαλιστικές ΑπάτεςΑνάκτηση Χρεών – Εύρεση Οφειλετών