ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε απορίες; Ρωτήστε μας!

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες έρευνας και εντοπισμού πληροφοριών, αποδεικτικών στοιχείων, ατόμων κ.α. για πελάτες που χρειάζονται βοήθεια σε νομικά, επιχειρηματικά ή προσωπικά θέματα.

Οι συνηθέστερες υπηρεσίες αφορούν ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα, αμφιβολίες για τη σχέση και περιπτώσεις συζυγικής απιστίας,  κληρονομικές υποθέσεις,  αναζήτηση πληροφοριών ή αγνοούμενων ατόμων, επιτήρηση ατόμων, έρευνα για νομικές υποθέσεις,  έλεγχος για παραβιάσεις ασφάλειας και ηλεκτρονικών επικοινωνιών και άλλα πολλά.

Ένας ντετέκτιβ μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται άμεση δράση και ουσιαστικές λύσεις με αποδείξεις ώστε να δοθεί ένα τέλος  με τον σωστό τρόπο στο ζήτημα που σας απασχολεί.

Η διαδικασία περιλαμβάνει την διακριτική επιτήρηση ενός ατόμου με σκοπό τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για συγκεκριμένη συμπεριφορά ή δραστηριότητα.

Ναι!  Οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών είναι νόμιμες, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι νόμοι και οι δεοντολογικοί κανόνες. Στο γραφείο μας τηρείται ευλαβικά το γράμμα του νόμου και σεβόμαστε τον κώδικα δεοντολογίας που πρέπει να ακολουθεί κάθε σωστός ιδιωτικός ερευνητής.

Τα γραφεία εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα προστασίας για να διασφαλίσουν ότι οι πληροφορίες των πελατών παραμένουν εμπιστευτικές και δεν διαρρέουν. Υπάρχουν οι εσωτερικές διαδικασίες που το διασφαλίζουν αυτό, ενώ σε κάποιες υποθέσεις χρησιμοποιούνται και νομικά μέσα για την εγγύηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών.

Το κόστος εξαρτάται από τη φύση της υπόθεσης, το πλήθος των ντετέκτιβ που θα χρειαστεί να εμπλακούν και τις τοποθεσίες που θα διεξαχθεί η έρευνα. Ορισμένες υπηρεσίες χρεώνονται ανά ώρα, ενώ άλλες μπορεί να έχουν ένα συνολικό κόστος.

Ο χρόνος διαρκείας μιας έρευνας εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της υπόθεσης. Ορισμένες μπορεί να επιλυθούν σε λίγες ημέρες, ενώ άλλες απαιτούν περισσότερο χρόνο.

Ερευνήστε το ιστορικό και τη φήμη του γραφείου, διαβάστε κριτικές και ζητήστε προτάσεις από γνωστούς.

Ανάλογα με την υπόθεση, μπορεί να χρειαστούν ονόματα, φωτογραφίες, τοποθεσίες και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Τα γραφεία συνήθως παρέχουν τακτικές ενημερώσεις μέσω τηλεφώνου ή email σχετικά με την πρόοδο της έρευνας.

Ναι, ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών μπορεί να βοηθήσει και σε υποθέσεις που αφορούν ανηλίκους. Είτε πρόκειται για νέα άτομα που πιθανόν να έχουν μπλεχτεί σε δυσάρεστες καταστάσεις, είτε απλά για επιτήρηση ώστε να σας λυθούν οι όποιες αμφιβολίες.

Καλύπτουμε περιοχές εντός και εκτός της Ελλάδας, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας. Είτε με άμεση παρουσία ιδιωτικών ερευνητών του γραφείου μας, είτε αξιοποιώντας το δίκτυο συνεργατών μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Όλες οι ερευνητικές μας δραστηριότητες συμμορφώνονται με τους νόμους και τους δεοντολογικούς κανόνες. Η πολυετής μας παρουσία στον χώρο των ιδιωτικών ερευνητών και οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι η εγγύηση του τρόπου λειτουργίας μας.

Μπορούμε να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να συλλέξουμε αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την περιπτώση.

Οι πιο συνηθισμένες απάτες περιλαμβάνουν απάτες ασφαλιστικών αποζημιώσεων και απάτες στο διαδίκτυο

Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό επιτήρησης, τελευταίας τεχνολογίας  συστήματα εντοπισμού και αναζήτησης και άλλα πολλά.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό εφόσον το απαιτεί η υπόθεση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email και θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υπόθεση σας ανεξάρτητα από τον τρόπο διαμονής σας.

Από την στιγμή που θα αναλάβει το γραφείο μας την υπόθεση σας, η συμμετοχή σας περιορίζεται αποκλειστικά στην ενημέρωση σας σχετικά με την πορεία της έρευνας.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των διαθέσιμων καναλιών επικοινωνίας και θα είμαστε ευτυχείς να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε λύσεις.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ!